Fysiotherapie voor (top) sporters!
Bezoek onze locaties
in regio Utrecht
Bel ons
088 70 80 800

Orthopedische revalidatie

Heb je een operatie achter de rug of wil je je goed voorbereiden op een operatie? Wij helpen je graag bij een snel herstel.

 

Focus op herstel

Wij zijn specialist in de revalidatie die volgt op een orthopedische ingreep. Door jarenlange, nauwe samenwerking met diverse specialisten in ziekenhuizen en klinieken wordt het meest optimale zorg- en revalidatietraject aangeboden.  Het gaat vaak om schouder-, heup- en knieoperaties zoals een totale heupprothese, knieprothese, voorste kruisband-, meniscus- of kijkoperatie. Orthopedische revalidatie is ook geschikt voor herstel na een trauma als gevolg van een ongeval thuis, op het werk en door sport.

Better in Better out

Naast revalidatie na een operatie bieden wij ook begeleiding voor een operatie. Hierbij hanteren wij het Better in Better out (BiBo) principe. Door te werken aan een betere conditie en functionaliteit voor een operatie, zullen er minder complicaties optreden na de operatie en zal het herstel sneller verlopen. Onze fysiotherapeuten bezoeken je ook aan huis voor revalidatie, wanneer je (tijdelijk) minder mobiel bent en niet naar ons toe kunt komen.