Fysiotherapie voor (top) sporters!
Bezoek onze locaties
in regio Utrecht
Bel ons
088 70 80 800

Neem contact op met Lisette

info@medicort.nl
088 70 80 800
LinkedIn

Lisette Hagen - Fysiotherapeut

“Ik ben niet snel tevreden en een sporter is vaak kritisch, juist daardoor komen we vaak tot goede resultaten.”

Ik ben Lisette Hagen en na een stageperiode bij Jelle Heisen en Ross Watson, sinds 2012 werkzaam bij Medicort als fysiotherapeut. Mede door hun passie voor het vak en mijn eigen interesse zie ik vanaf het begin van mijn carrière veel patiënten met klachten aan de bovenste extremiteit, blessures aan schouders en ellebogen. Mijn kennis kwam goed van pas tijdens mijn werkzaamheden bij UZSC (waterpolo Heren 1, Dames 1), het Nederlands Lacrosse Team en het Nederlands Softbal Team.

Daarnaast behandel ik veel cliënten met orthopedische klachten, variërend van complexe schoudercasuïstiek tot pre- en postoperatieve testen na een voorste kruisband reconstructie.

U kunt bij mij terecht met sportblessures en orthopedische revalidatie van enkel, knie, elleboog en de schouder. Daarnaast werk ik graag met bovenhandse sporters (klimmers, werpers) aan preventie van klachten, coördinatie- en techniektraining.

Met gebruik van de nieuwste inzichten bied ik cliënten een uitdagende revalidatie aan en werken we samen aan het herstel om zo snel mogelijk weer een topprestatie te kunnen leveren.