Fysiotherapie voor (top) sporters!
Bezoek onze locaties
in regio Utrecht
Bel ons
088 70 80 800

Kenny Odijk

Neem contact op met Kenny

info@medicort.nl
088 70 80 800
LinkedIn

Kenny Odijk - Sr. Fysiotherapeut

Eén van de leukste uitdagingen aan mijn vak is iemand op zijn of haar gemak stellen en met passie, enthousiasme, positivisme en niet ze vergeten een goede dosis humor te werken naar zijn of haar einddoel. Dankbare cliënten geven mij zoveel energie!

Mijn naam is Kenny Odijk. Ik ben senior fysiotherapeut bij Medicort op de locaties Kampong en Sportsclinic in het Antonius ziekenhuis in Utrecht, waar ik voornamelijk sport- en orthopedische revalidatieklachten begeleid, voornamelijk gericht op de schouder- en knie. Daarnaast kun je bij mij terecht voor dry needling, maar zeker ook andere klachten aan spieren en pezen, eigenlijk alle klachten waar een (top)sporter mee te maken kan krijgen.

Ik heb jarenlang gejudood, later ben ik overgestapt naar American Football waarbij ik mijn voorste- en achterste kruisband, binnenband en meniscus heb gescheurd. Ik studeerde toen al fysiotherapie en werd behandeld bij Medicort. Na mijn revalidatietraject ben ik uiteindelijk zelf aan de slag gegaan als fysiotherapeut bij Medicort. Nu ben ik te vinden op de racefiets en verder doe ik aan hardlopen en crossfit.

Als fysiotherapeut begeleid ik het Nationaal Dames Waterpolo Jeugd Team (voorheen begeleidde Kenny het Dames Senioren Team). Dit zijn meiden van 15-19 die elke zomer meedingen om een medaille op Jeugd EK of WK’s en uiteindelijk een plek in hét nationale damesteam.