Fysiotherapie voor (top) sporters!
Bezoek onze locaties
in regio Utrecht
Bel ons
088 70 80 800

Neem contact op met Johan

info@medicort.nl
088 70 80 800
LinkedIn

Johan Logtenberg - Manueel therapeut

"Het werken met sporters geeft mij energie, onafhankelijk op welk niveau je dit beoefent. Het is iedere keer weer fantastisch het moment mee te maken dat ons gezamenlijke doel bereikt is: het klachtenvrij uitoefenen van jouw favoriete sport."

Met veel plezier ben ik al jaren lid van Kampong en hockey ik zelf in Heren 14. Op de club ben ik ook regelmatig langs te lijn te vinden als fanatiek supporter van onze topteams. Bij Medicort werk ik als fysiotherapeut met een specialisatie manuele therapie.

Als manueel therapeut kijk ik tijdens mijn behandeling niet alleen naar het punt waar de klacht zich bevindt, maar beoordeel ik klachten vanuit de gehele functie. De wervelkolom staat hier vaak bij centraal. Een onderzoek en behandeling waarbij meerdere gewrichten betrokken zijn, is voor mij dan ook de standaard. Langdurige klachtenbeelden of afwijkende belopen zie ik als een uitdaging om middels deze behandelwijze op te lossen. Ook voor sportgerelateerde blessures kun je bij mij terecht.

Binnen Kampong ben ik verantwoordelijk voor de fysiotherapeutische begeleiding van de voetbalselecties 1 en 2. Naast blessurebehandelingen ben ik ook een aantal keer per week op het veld bezig met kracht- en conditietraining. Een essentieel onderdeel in het preventieve aspect om blessures te voorkomen. De faciliteiten van onze nieuwe locatie Kampong bieden hiervoor ook uitgebreide mogelijkheden. Het werken met sporters geeft mij energie, onafhankelijk op welk niveau je dit beoefent. Het is iedere keer weer fantastisch het moment mee te maken dat ons gezamenlijke doel bereikt is: het klachtenvrij uitoefenen van jouw favoriete sport.