Fysiotherapie voor (top) sporters!
Bezoek onze locaties
in regio Utrecht
Bel ons
088 70 80 800

Neem contact op met Carlijn

info@medicort.nl
088 70 80 800
LinkedIn

Carlijn de Jonge - Fysiotherapeut

“Mijn rol als fysiotherapeut zie ik vooral als een samenwerking tussen mij en de cliënt: ik kan een cliënt niet beter maken, maar samen kunnen we dat hopelijk wel.”

Mijn naam is Carlijn de Jonge. Sinds september 2008 ben ik werkzaam bij Medicort. Als beginnend fysiotherapeut mocht ik gelijk starten met de fysiotherapeutische begeleiding van Kampong Heren 1 hockey, dit heb ik 7 jaar met heel veel plezier gedaan. Ik vond het heel motiverend om te werken met een groep jongens die een heel duidelijk doel voor ogen hebben: steeds beter worden in dat wat ze doen, als individu én vooral ook als team!

Mijn rol als fysiotherapeut zie ik vooral als een samenwerking tussen mij en de cliënt: ik kan een cliënt niet beter maken, maar samen kunnen we dat hopelijk wel. Met name voor klachten aan de onderste extremiteit (achillespees, enkel, kuit, knie, hamstring) ben je bij mij in goede handen.

Ik ben werkzaam op de locatie Kampong, waar ik veel diverse sporters zie. Werken in een praktijk bij een sportvereniging als Kampong, vind ik heel erg leuk. De omgeving is dynamisch en het werk afwisselend: van behandelen in de behandelkamer, tot trainen in de trainingszaal, en specifieke trainingen buiten op het veld.
Sporters gaan uiterst serieus met hun revalidatie om en hebben een hele actieve houding ten aanzien van de revalidatie. Dit maakt de samenwerking tussen mij en de cliënt vaak makkelijk werkt voor mij als fysiotherapeut erg motiverend.