Fysiotherapie voor (top) sporters!
Bezoek onze locaties
in regio Utrecht
Bel ons
088 70 80 800

Event: donderdag 2 mei! Voorkom verzwikken van je enkel.

Op donderdag 2 mei komen de mannen van EXO-L (specifieke enkelbraces voor o.a. hockey) langs bij onze locatie op Kampong om braces aan te laten meten met 5% korting speciaal voor alle Kampongleden. Kom jij ook meten tussen 16:00 en 19:00 uur?

1 Brace is €150,-
2 Braces is 250,-
Voor meer informatie en aanmelden, klik hier.

Medicort en EXO-L slaan de handen ineen om enkel verzwikken te voorkomen. De band van EXO-L werkt als een veiligheidsriem voor de enkel die op spanning komt te staan wanneer je je enkel dreigt te verzwikken. Zo biedt de EXO-L Enkelband effectieve bescherming. De band van EXO-L wordt niet aangespannen zolang je normale sportbewegingen maakt en dat zorgt voor veel meer bewegingsvrijheid dan bijvoorbeeld tape of een brace.

Dames 1 speelster Margot Zuidhof is ambassadeur van hun braces!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *