Fysiotherapie voor (top) sporters!
Bezoek onze locaties
in regio Utrecht
Bel ons
088 70 80 800

4 tips om je voetenwerk te verbeteren op het tennisveld!

Ongeveer vijftien jaar geleden zijn Medicort en de KNLTB de samenwerking aangegaan en verzorgen wij onder andere de fysiotherapie tijdens trainingen en wedstrijden. We gaan mee naar diverse internationale toernooien en trainingskampen om de sporters te voorzien van de nodige fysiotherapeutische zorg.

Fysiotherapeut Jesper Put is de vaste fysio van de toptennissers van het Nederlands Davis Cupteam en reist vaak met hen mee. Naast het behandelen van de tennissers geeft hij jou ook graag tips om jouw voetenwerk op het tennisveld te verbeteren. Bekijk snel de video waarin Jesper, met behulp van Scott Griekspoor, jou voorziet van handige tips!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *