Tamminga

Over ons

Over ons

Contact

  • Afspraak maken:

  • 088-7080800

  •  
  •  

Sportbonden

Binnen Medicort vormen revalidatie en begeleiding van (top)sporters een belangrijk speerpunt. Fysiotherapeuten binnen onze praktijken zijn werkzaam bij sportbonden op zowel lokaal, nationaal als internationaal niveau. Zij staan dicht bij de sporter. Zo kan adequaat en gericht gehandeld worden bij blessures en krijgen sporters de beste begeleiding om tot topprestaties te komen.De samenwerking omvat professionele begeleiding bij fysieke trainingen en wedstrijden (nationaal en internationaal), testen, blessurepreventie en indien nodig fysiotherapie bij blessures.

Medicort heeft samenwerkingsovereenkomsten met onderstaande bonden:

Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond

KNBSB
Medicort verzorgt de (para)medische begeleiding van de nationale selectie teams van de honk- en softbal bij de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond (KNBSB). Lees meer over de KNBSB.
Fysiotherapeuten van Medicort die werkzaam zijn voor de KNBSB:
Honkbal: Pepijn van Ingen en Rob Tamminga
Softbal: Lisette Hagen, Pien Arntz


 

Koninklijke Nederlandse Zwem Bond

KNZB

Medicort verzorgt bij de Koninklijke Nederlandse Zwem Bond (KNZB) de (para)medische begeleiding van het Nederlands Dames Waterpolo Team tijdens trainingen, wedstrijden en buitenlandse stage/toernooien. Lees meer over de KNZB.
Fysiotherapeuten van Medicort die werkzaam zijn voor de KNZB: Kenny Odijk en Rob Tamminga
 

Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond
Medicort verzorgt bij de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) de preventie, diagnostiek, behandeling en revalidatie van spelers die regelmatig trainen in het NTC (Fed Cup, Davis Cup, Jong Oranje, rolstoeltennis, geselecteerde spelers 12-14-16-18 jaar) onder verantwoordelijkheid van de bondsarts. Dit wordt gedaan in nauwe samenwerking met de tennis- en conditietrainers (incl. screening en evaluatie van die screening). Lees meer over de KNLTB.

Fysiotherapeuten van Medicort die werkzaam zijn voor de KNLTB: Annelies van Asch en Jesper Put

Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging


NKBV

Medicort verzorgt de (para)medische begeleiding voor de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV). Lees meer over de NKBV.

Fysiotherapeuten van Medicort die werkzaam zijn voor de NKBV: Mathieu Ceron
Mathieu Ceron maakt deel uit van het begeleidingsteam, verzorgt trainingen voor het Nederlandse team en gaat mee naar het binnen- en buitenland voor trainingen en wedstrijden.

NBB (Boksbond)

 
Medicort verzorgt bij de Nederlandse Boksbond de (para)medische begeleiding van het Nederlands Boks Team tijdens trainingen op Papendal, wedstrijden en buitenlandse toernooien.
Fysiotherapeut van medicort die werkzaam is bij de NBB:Tim Glazenburg 

NHB ( Nederlandse Handboogbond)

Medicort verzorgt bij de Nederlandse Handboogbond de (para)medische begeleiding van het Nederlands Handboog Team tijdens trainingen op Papendal, wedstrijden en buitenlandse toernooien.
Fysiotherapeut van Medciort die werkzaam is bij de NHB: Stijn Haverkamp