Tamminga

Over ons

Over ons

Contact

  • Afspraak maken:

  • 088-7080800

  •  
  •  

Partners

Zorginstellingen

Wij werken samen met specialisten van diverse zorginstellingen. Hieronder ziet u een overzicht van de zorginstellingen waar wij mee samenwerken:
 
St. Antonius Ziekenhuis Berman Clinics
Alexander Monro Ziekenhuis HandsOnCare | hand- en polscentrum

Naast dat Medicort samenwerkt met zorginstellingen, bonden en verenigingen, werken wij ook samen met andere partners. Hieronder ziet u een overzicht van overige partners:
 


Overige partners

 
 
 
 
Kia Speed Skating Academy

WIj zijn gehuisvest bij De Kia Speed Skating Academy (Kia SSA) in Inzell (Zuid-Duitsland). De Kia SSA huisvest internationale schaatsers en heeft als primaire doelstelling de schaatssport internationaler te maken door het individuele niveau van schaatsers te verbeteren.
 
Sportsclinic
WIj hebben een samenwerkingsverband met het St. Antonius Ziekenhuis onder de naam SportsClinic. SportsClinic biedt een totaalpakket van diensten op het gebied van sportmedische topzorg onder één dak.
 
Mountain Network
Mountain Network heeft meer dan 25 jaar ervaring in de klim- en bergsport. Wij verzorgen fysiotherapie op verschillende locaties van Mountain Network. Hier kunt u terecht voor klimblessures, blessurepreventie- en advies.
 
 
Vereniging Sport Utrecht De VSU is een organisatie voor top- en breedtesport in de regio Utrecht. Doelstelling van de samenwerking is gedegen sportmedische zorg bieden ter ondersteuning van de sport voor alle leden van de sportverenigingen en voor de topsporters en talenten.